WOONASSISTENTIE

WOONASSISTENTIE

Stephanie Bosteels is het eerste aanspreekpunt voor de woonassistentie. Via een intakegesprek met de bewoner (en de familie) worden alle medische en niet-medische wensen overlopen en gecoördineerd. Huidige bewoners Patrick en Griet maken graag tijd vrij om nieuwe bewoners wegwijs te maken in de residentie. Patrick en zijn echtgenote Griet wonen sinds de opening van het gebouw in Residentie Sulferberg. Als jonge senioren kozen ze ervoor om onmiddellijk te verhuizen naar een ruime assistentiewoning, met alle voorzieningen en zekerheden reeds aanwezig voor de toekomst. Als vrijwilliger bij de brandweer en met zijn jarenlange ervaring als hoofdverpleegkundige in diverse woonzorgcentra, verleent Patrick vrijwillig en met veel plezier de nodige informatie over de streek en de residentie.

BEWONERSRAAD

Regelmatig wordt een gezellige bijeenkomst georganiseerd in de brasserie Sulferberg op de eerste verdieping van de residentie. Elke bewoner kan ideëen naar voor brengen om de residentie nòg aangenamer te maken en mogelijke groepsactiviteiten voor te stellen. Een bezoek aan een wijndomein, een korte of lange wandel- of fietstocht, een stadsbezoek, kuieren op de grootste rommelmarkt van België in Kemmel of andere leuke uitstappen in de streek. De bedoeling van de bewonersraad is een uitgebreid en divers programma aan te kunnen bieden aan de bewoners en hun vrienden.

VEILIGHEID

De toegangswegen van de parkresidentie Sulferberg zijn voorzien van camera's om de veiligheid te garanderen. In elke ruimte van het appartement zijn reeds functionerende noodknoppen geïnstalleerd voor de veiligheid en de zekerheid van de bewoners. 24/7 staat ons team stand-by voor medische urgenties.