HUREN IN SULFERBERG

Al onze appartementen zijn instapklaar om te huren. Alle ruimtes zijn geschilderd en voorzien van verlichting, gordijnen en vliegenramen. Onzichtbare hulpmiddelen, schuifdeursystemen en ruimtebesparende oplossingen zijn aanwezig. We begeleiden de nieuwe bewoners van A tot Z om de verhuis van de huidige woning naar het nieuw appartement vlot en stressloos te laten verlopen. Er wordt voordien een intake-gesprek ingepland om de bewoners en de familie wegwijs te maken in de residentie en de aangeboden diensten.

De 6 voordelen van huren in Residentie Sulferberg

Een mooie omgeving met een blijvend vakantiegevoel. Het is heerlijk vertoeven in de landschapstuin met zicht op de vijvers, op het zonneterras van de Brasserie of op het eigen privéterras met familie en vrienden.

De kwaliteit van de exploitatie is gegarandeerd, mede door de officiële erkenning van de Vlaamse overheid en de meer dan 30 jaar ervaring van Community Building in de sector.

Een centrale ligging in de Westhoek met prachtige natuurzichten op 50m van de dorpskern van Westouter, waar de wekelijkse markt, de supermarkt en talrijke tavernes zich bevinden.

De huurprijzen in Residentie Sulferberg zijn een perfecte combinatie van prijs en kwaliteit. U betaalt niet meer dan op de particuliere huurmarkt, met de service inbegrepen. Bovendien kan u genieten van een instapklaar afgewerkt nieuwbouwappartement met een uitstekende EPC-waarde.

U houdt van uw vrijheid en bent graag voorbereid op de toekomst. In residentie Sulferberg kan u deelnemen aan georganiseerde activiteiten of uitstappen. De Westhoek staat bekend als een toeristische trekpleister voor wandelaars, fietsers of levensgenieters.

Door een onverwacht moment in uw leven kan u plots nood hebben aan meer zekerheid of zorg. De woonassistenten staan 24/7 klaar voor medische of niet-medische vragen.